Publicat în Tag-uri şi lepşe

THE FESTIVE CHRISTMAS BOOK TAG


Jingle Bell, Jingle Bell / Jingle Bell Rock / Jingle Bell Swing / And jingle bell ring…
Ta-da-da, ta-da-da, ta-da-da-da, ta-da-da-da, ta-da-da-da-daaa! :))

Am găsit acest tag festiv pe blogul Elena Square Eyes, pe care vreau să-l dau mai departe Dianei (Lectură pentru Suflet), Ducăi (Reader’s Republic), Ghandei (Jurnalul unei cititoare), Teodorei (Fata din bibliotecă) și Simonei (Adventures after tea).

1) A fictional family you would like to spend Christmas dinner with? // O familie fictivă la care ai vrea să petreci cina de Crăciun?

Mi-ar plăcea să petrec un Crăciun în familia Weasley, împreună cu Ron, Hermione și Harry. Ador cinele luate de aceștia și cadourile pe care le primesc fiecare! ❤

2) A bookish item you would like to receive as a gift? // Un articol bookish pe care ai dori să-l primești cadou?

Item-urile bookaholice sunt absolut adorabile și, dacă ar fi după mine, le-aș vrea pe toate! Sau măcar unul din fiecare produs pe care mi-l doresc. :)) Dar, în mod special, mi-aș dori o eșarfă (îmi place mult să le port atunci când încep să scadă gradele afară) ca aceasta (etsy.com).

il_794xN.1961418470_hhu4.jpg

3) A fictional character you think would make a perfect Christmas elf? // Un personaj fictiv pe care l-ai vedea ca un elf perfect de Crăciun?

Am cunoscut deja o elfiță adorabilă pe care n-o văd altfel decât ceea ce este. Numele ei este Serena și este unul dintre personajele Oanei Arion.

4) Match a book to its perfect Christmas song. // Potriviți o carte cu melodia ei perfectă de Crăciun.

Primul gând mă duce la cartea de la Epica Publishing, Dragostea mea mi-a dăruit…, și la cântecul The Twelve Days Of Christmas.

5) Bah Humbug. A book or fictional character you’ve been disappointed in and should be put on the naughty list? // O carte sau un personaj de care ai fost dezamăgit/ă și ar trebui să fie pusă/pus pe lista obraznică?

Cărțile de anul acesta de trecut pe lista obraznică/neagră: Aventurile unei fete din oraș + Aventurile unei soții cuminți (Meredith Wild), Silver Dawn (Valerie Zayne), Sonora Sundown/Salvatorul misterios (Janet Daily), Zeița cu părul de aur (Kate Freiman), When Joanna Smiles/Zâmbetul Joannei (Noelle Berry McCue/Peggy Webb)

Cu siguranță, preotul Tyler Bell și Poppy (Confesiunea unui preot) sunt două personaje al căror nume ar trebui să se afle pe lista obraznică a Moșului. Știu ei de ce! :))

6) A book or a fictional character you think deserves more love and appreciation and deserve to be put on the nice list? // O carte sau un personaj despre care crezi că merită mai multă dragoste, apreciere și să fie pusă/pus pe lista frumoasă?

Cărțile anului acesta de trecut pe lista frumoasă: P.S. Îmi placi (Kasie West), DUFF (Kody Keplinger), Urlet în tăcere (Marina Neagu), Echipajul (Marina Costa), Hanoracul tău (Cristina Oțel), Regatul viselor (Judith McNaught), Scrisori din insula Guernsey (May Ann Shaffer&Annie Barrows)

7) Red, Gold and Green. A book cover that has a wonderfully Christmassy feel to it. // Roșu, Auriu și Verde. O copertă care transmite un sentiment minunat de crăciunesc.

img_20191215_135602_542.jpg

8) A book or series you love so much, you want everyone to find under their Christmas tree this year, so they can read it and love it too? // O carte sau o serie pe care o îndrăgești atât de mult, încât dorești ca toată lumea s-o găsească sub bradul lor de Crăciun anul acesta, ca să o poată citi și să o iubească?

Jocul de-a v-ați ascunselea de Em Madara. O lectură pe care fiecare om ar trebui să o citească măcar o dată în viață.


Dacă mai dorește cineva să preia leapșa, o poate face, cu mențiunea să spună de unde a luat-o. De asemenea, puteți posta și în secțiunea de comentarii răspunsurile voastre, dacă nu aveți un blog. Enjoy!

small-8508-5bfadaea60437

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

11 gânduri despre „THE FESTIVE CHRISTMAS BOOK TAG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.