Publicat în Apariţii

Să păşim spre trecut sau să petrecem câteva nopți la Monaco!? De ce nu amândouă?


Încă puțin și ziua de sâmbătă va fi aici! Abia aștept! Poate, dragi cititori, ne găsim pe acolo și o să putem schimba câteva vorbe. Sper că sunteți la fel de entuziasmați ca și mine! Sau poate că nu? :))

Am auzit multe lucruri de bine despre autoarele Lina Moacă și Natașa Alina Culea și despre cărțile lor, atât fragmentele postate de acestea, cât și recenziile complexe ale cititorilor, tentându-mă fără nerușinare. Dar încă nu sunt sigură cu ce carte să încep de la fiecare tânără autoare, așa că, dacă aveți sugestii, nu ezitați să lăsați un comentariu pe acilișea.

pasi-in-trecut-4314-2

Până una, alta, Editura Librex ne tentează și ei, altfel nu se putea! ❤ Ne vedem cu ambele autoare la Gaudeamus, tot pe 19 noiembrie (va fi o zi plină și frumoasă, presimt asta!). Lina ne va vorbi despre al treilea ei roman, Pași în trecut, iar Natașa despre ultimele două cărți ale sale: Lupii trecutului. Sofia și Nopți la Monaco.

Dacă nu reușiți să ajungeți la târg, cartea Linei o puteți comanda de pe site-ul editurii. Primul roman al Natașei îl găsiți aici, cu 10% reducere, iar Nopți la Monaco îl puteți precomanda de aici. De asemenea, primele 1000 de precomenzi vin cu autograful personalizat al autoarei. Librex vă pune la dispoziție și un pachet de autor care conține cele 4 cărți ale Natașei, cu 12% reducere și transport gratuit, iar primele 1000 de precomenzi au parte și ele de un autograf personalizat.

lupii-trecutului-sofia-4296-2-tile.jpg

Mai multe detalii aici.

capture-20161017-044417

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

10 gânduri despre „Să păşim spre trecut sau să petrecem câteva nopți la Monaco!? De ce nu amândouă?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.