Publicat în About

5 serii populare pe care nu le-am citit


Salutare, cititori! Astăzi vă prezint câteva (ar fi mai multe!) dintre seriile care s-au bucurat de mare succes atât la noi, cât și în străinătate (și încă o mai fac unele dintre ele!), dar pe care nu le-am citit absolut deloc.

Nu știu dacă sunt doar eu sau dacă mai se află și altcineva în aceeași situație. Poate aveți și voi serii cunoscute la care trăiți cu impresia că sunteți singurii de pe pământ care nu le-au dat încă o șansă. Sau poate că nu faceți parte din categoria asta și deja le-ați devorat de cum au apărut. Dar dacă sunteți totuși ca mine, vă invit în secțiunea de comentarii să-mi spuneți ce ați citit din lista mea și ce alte serii populare necitite se regăsesc pe listele voastre. ^^

harry

Harry Potter – J. K. Rowling

Nu aruncați cu roșii, vă rog! :))

Sunt ani mulți de când această serie s-a tradus la noi, dar niciodată n-am găsit dorința de a o citi. V-am mai spus eu cândva că am avut o singură tentativă cu primul volum, dar nu m-a prins și l-am abandonat. Între timp, am văzut și revăzut filmele de nu știu câte ori și mi-au plăcut la fel de mult de fiecare dată. Chiar mă gândeam că nu vreau să mai încerc să le citesc, dar cumva am ajuns să aștept un colet pe care-l voi ridica mâine. :))

divergent

Divergent – Veronica Roth

Am cărțile în bibliotecă de muuultă vreme și tot necitite au rămas de-atunci. La fel ca la seria de mai sus, am văzut și revăzut filmele de nenumărate ori. Cărților le-am făcut poze, m-am lăudat că le am, dar nu le-am citit. Nu știu dacă o voi face prea curând. ^^

twilight-saga-series-1

Twilight – Stephenie Meyer

Mda, aici chiar nu am simțit nevoia și nici nu cred că le voi citi vreodată. Am văzut filmele și mi s-au părut așa și-așa. Nu m-au atras suficient de mult, încât să vreau să descopăr și povestea din spatele lor. Dar cine știe, poate că mă voi răzgândi în timp și o să le citesc când nu mă aștept nici eu. :))

throne_of_glass_series_covers.width-1015

Tronul de cleștar – Sarah J. Maas

O serie pe care vreau s-o citesc neapărat! ❤ Acum că am primele șase cărți în bibliotecă ș ultimul volum va apărea tradus la anul anul viitor și la noi, nici nu va fi nevoie să aștept prea mult până voi afla deznodământul poveștii.

1-horz

Urzeala tronurilor – George R.R. Martin

O amân și o tot amân, cu fiecare zi care trece, spunându-mi că „lasă, găsesc eu timp și pentru ea”. Dar trec săptămâni, luni de zile, chiar ani și eu nu mă îndur deloc să o citesc încep. Poate cândva o să-mi găsesc curajul sau o să mi-l pierd de tot.

Alte serii cunoscute pe care nu le-am citit, dar pe care le am în plan: Grisha de Leigh Bardugo, Dispozitive infernale de Cassandra Clare, Cartea pierdută a vrăjitoarelor de Deborah Harkness.

11

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

9 gânduri despre „5 serii populare pe care nu le-am citit

 1. Citește „Tronul de cleștar”!!! Nu o să regreți. Garantez! 😍

  În ceea ce privește seria Harry Potter, am citit anul acesta primele 3 volume și cam 70 de pagini din al 4-lea, apoi mi-am cam pierdut interesul pentru el 🙈 dar mi-am propus să reiau seria anul viitor și sper să reușesc să o finalizez.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Din HP am citit primele 3 volume, seria Amurg este seria care m-a introdus în lumea magică a cititului și am adorat-o , dar nu cred că acum mi-ar mai plăcea la fel de mult dacă as reciti-o. Seria Divergent este printre singurele serii SF pe care am citit-o așa că ocupă un loc aparte în inima mea chiar dacă m-a distrus psihic. Cântec de gheață și foc nu am citit-o nici eu, dar mi-am comandat-o de BF😁😁😁, iar la TOG am citit primul volum și puțin din al doilea, dar nu era pe gustul meu. Plănuiesc să o reiau și să văd dacă a fost vina mea sau pur și simplu seria nu e pe gustul meu.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Așa am făcut eu cu Harry Potter. Chiar ajunsesem la concluzia că nu o s-o mai vânez deloc (căutam ediția de la Egmont) și că n-o mai citesc, dar m-am trezit cu ea sub nasul meu. Am cedat unui impuls de moment și acum stă frumos în bibliotecă. :))

   Eu am citit doar primul volum din seria „Regatul spinilor și al trandafirilor” a lui Maas, care mi-a plăcut mult. ❤ M-a prins stilul autoarei și sunt curioasă și de restul seriilor ei.

   Spor la "Cântec de gheață și foc"! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

 3. Din ce ai scris aici, am citit HP dar de la vol.5 incolo (citit si recitit), ASOIAF citit si recitit (ce a aparut), ToG care nu m-a prins de la primul volum dar apoi chiar mi-a placut mult. Celelatte nu m-au tentat prea tare, distopia si urbanul nu sunt in fruntea preferintelor mele. Iti recomand seria Furiilor, de Pierce Brown. E super! De fapt, am o groaza pe care le recomand, dar aceasta sigur te-ar prinde.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.