Publicat în Tag-uri şi lepşe

The Wanderlust Tag


Salutare, cititori! A venit vremea pentru un nou tag găsit în căutările mele bookaholice. Sursa mea este un blog de la care m-am mai inspirat și înainte, în acest gen de provocări, și anume Bookish Rita. ^^


Creator of the tag – Alexandra @ Reading by Starlight


1 (1)

Secrete și minciuni: o carte așezată într-un orășel adormit

Casa de sticlă de Rachel Caine. Povestea are loc în Morganville, un orășel plin de secrete și aparent adormit, din care nu mai poți să ieși, odată ce ajungi să-i cunoști dedesubturile și creaturile ce-l conduc pe timp de noapte.

2 (2)

Sare și nisip: o carte cu o comunitate lângă plajă

Până ne vom revedea de Renee Collins. Nu aș spune că e chiar o comunitate care locuiește prin preajmă, însă protagoniștii își petrec vremea mai mult pe plajă. Datorită unei bucle care s-a format în timp, celor doi tineri le este permis să se vadă doar pe acea porțiune de nisip. Dacă aceștia părăsesc plaja, atunci fiecare revine în perioada lui, la zeci de ani distanță unul de altul.

3

Aici există dragoni: o carte cu un voiaj în largul mării

Pribegii mărilor de Marina Costa. Eroii autoarei nu spun nu provocării de a străbate-n lung și-n lat apele întunecate ale mărilor ce așteaptă să fie descoperite. Sunt mereu pregătiți în a-și urma pasiunea albastră, oriunde i-ar duce valurile ei imprevizibile.

4

Călcați ușor: o carte cu acțiunea pe un râu întunecat sau o junglă

Inima de foc de Linda Howard. Mare parte din acțiunea cărții se petrece în jungla amazoniană și pe apele lui Rio Negro, un afluent important al Amazonului. Personajele pornesc în căutarea tribului Anzar și a unui giuvaer roșu care, cândva, a fost inima unei Regine războinice și care purta semnul iubirii sale pentru cel ce murise apărând-o pe ea și Orașul de Piatră.

5

Deșeuri înghețate: o carte cu o atmosferă înghețată

Inițierea, al doilea volum al seriei Academia Vampirilor de Richelle Mead. Dorind să se pună distanță față de atacurile strigoilor, tinerii dhampiri și moroi ai academiei St. Vladimir au parte de o vacanță la schi. Lucrurile nu se desfășoară însă conform planului, când o vânătoare neanunțată de strigoi a unor adolescenți rebeli ia o altă turnură, iar adrenalina se transformă rapid în fiori reci pe șira spinării.

6

Sălbăticie: o carte cu teren izolat

Pirații de Linda Lael Miller. Viață Pheobei se schimbă dramatic, atunci când o petrecere mascată de pe o insulă de vis o aruncă înapoi în timp, în același loc, pe urmele legendarului Duncan Rourke. Privată de cele trebuincioase din prezent și cu ceva sute de ani în urmă, tânăra trebuie să convingă acest pirat că nu a fost trimisă de dușmanii lui englezi, dacă vrea să supraviețuiască timpului și să revină acasă.

7

Zone îndepărtate și cowboys: o carte cu un decor occidental-esque

Emma și banditul cel rău de Linda Lael Miller. Din tot ce am citit, această carte pare să se apropie de un decor occidental, acțiunea petrecându-se într-un orășel din Nebraska, SUA. Personajul masculin nu rămâne niciodată prea mult într-un loc, știind că cel care se află pe urmele sale e pregătit să-i tragă un glonț în piept în caz de l-ar prinde. Însă dragostea își bagă coada în viața lui și, pentru prima dată, e hotărât să lupte și să nu mai fugă.

8

Trăiește clipa: o carte cu acțiunea în deșert

Regatul sufletelor de Rena Barron. Moștenitoare a celor mai puternice triburi de tămăduitori, o tânără fără magie așteaptă, an după an, ca aceasta să o binecuvânteze și pe ea. Odată împlinită vârsta la care nu mai există nicio șansă de a o primi, Arrah recurge la singura variantă pe care o mai are: să dea ani din viață în schimbul ei.

9

Sălbatic și neîngrijit: o poveste care are loc în inima pădurii

Crepuscul de Raluca Butnariu. Leah, preoteasă și păstrătoare a ultimei bucăți ce întregește poarta către lăcășul Zeilor, este nevoită să-și riște viața în fața demonilor ce o doresc pentru a se putea reîntoarce în Asgard. Însă niciuna dintre tabere (oameni / Zei vs. demoni) nu se așteaptă ca cineva anume să-și facă propriul plan în legătură cu Zeii.

10

Visele cele mai sălbatice: o carte capricioasă învăluită în magie

Trei coroane întunecate de Kendare Blake. O insulă care are propriile legi, haruri magice moștenite din naștere și trei tinere adolescente care se luptă pe viață și pe moarte pentru supraviețuire. Doar una va fi Regina Întunecată a Fennbirn-ului.


Le provoc mai departe pe Anca, Ana, Geo și Ghanda. Dacă sunt și alți doritori, vă poftesc să o preluați, cu mențiunea de a spune de unde ați luat-o. Iar cei care nu au un blog, vă aștept comentariile la această postare. ^^

12345

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

7 gânduri despre „The Wanderlust Tag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.