Publicat în Tag-uri şi lepşe

COFFEE BOOK TAG


BLACK: NAME A SERIES THAT’S TOUGH TO GET INTO BUT HAS HARDCORE FANS. // Numește o serie foarte îndrăgită de cititori, dar pe care ai citit-o greu.

Recunosc că sunt multe serii cunoscute și extrem de populare printre cititori pe care nu le-am citit deloc sau la care am ajuns să citesc doar primul volum deocamdată. Dar ca să răspund totuși la cerință, primul volum din Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith mi-a cam dat de furcă și din cauza aceasta nu am mai continuat cu restul volumelor. Nu știu dacă și când o voi mai relua.

PEPPERMINT MOCHA: NAME A BOOK THAT GETS MORE POPULAR DURING THE WINTER OR A FESTIVE TIME OF YEAR // Numește o carte care este mai populară iarna sau într-un anumit moment al anului.

Ce ar fi iarna fără Poveste de Crăciun de Charles Dickens?

20191225_121238

HOT CHOCOLATE: WHAT IS YOUR FAVOURITE CHILDREN’S BOOK? // Care este cartea preferată a copilăriei tale?

Frumoasa și Bestia este una dintre poveștile mele preferate la care revin cu drag chiar și acum.

DOUBLE SHOT OF ESPRESSO: NAME A BOOK THAT KEPT YOU ON THE EDGE OF YOUR SEAT FROM START TO FINISH // Numește o carte care te-a ținut într-un loc de la început până la sfârșit.

Eroare, volumul al doilea al seriei Regii timpului de Laura Nureldin.

STARBUCKS: NAME A BOOK YOU SEE EVERYWHERE // Numește o carte pe care o vezi peste tot. 

Regina fără regat de Holly Black. Seria asta este peste tot, nu doar această carte.

THAT HIPSTER COFFEE SHOP: GIVE A BOOK BY AN INDIE AUTHOR A SHOUTOUT // Oferă recunoștință unei cărți scrise de un autor indie. 

Volumele Triplu H, 1 și 2, au fost publicate de Corina Cîndea în regim propriu mai întâi și abia apoi de o editură. Ambele mi-au plăcut foarte mult! ❤

20200324_125037

OOPS! I ACCIDENTALLY GOT DECAF: NAME A BOOK YOU WERE EXPECTING MORE FROM // Numește o carte de la care așteptai mai mult. 

Străini în noapte de Linda Howard. Îmi place mult cum scrie autoarea, dar cu aceste povestiri scurte nu prea m-a încântat.

THE PERFECT BLEND: NAME A BOOK OR SERIES THAT WAS BOTH BITTER AND SWEET BUT ULTIMATELY SATISFYING // Numește o carte/serie care a fost, în același timp, amară și dulce, dar în final satisfăcătoare. 

Bad Romance de Heather Demetrios. O poveste dulce-amăruie a unei tinere adolescente prinse într-un vârtej ce amenință s-o înghită și să nu-i mai dea drumul. Prietenia intervine în peisaj, iar viața capătă un alt sens.

“Nu o știu acum, dar asta va fi una dintre cele mai fericite amintiri ale noastre. E de dinainte de țipete și lacrimi, înainte de vină și de tăcerile apăsătoare. Dinainte să îmi doresc să nu fi fost eu fata pe care o sărutai la petrecere.”


Liber la preluat! Nu uitați să menționați sursa. ^^

Tag: The Bibliophagist
Foto: pinterest

1b

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.