Publicat în Tag-uri şi lepşe

Muzică specială sau ciudată


Marina m-a provocat să aleg o melodie mai specială, care să nu se încadreze în niciun gen muzical. O încercare destul de grea, dar nu imposibilă. :))

Leapșa aceasta are două cerințe simple, după cum urmează:

1. Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.

Voi merge pe corzile vioarei lui Lindsey Stirling. Ador originalitatea ei și povestea din spatele video-urilor care se leagă atât de bine de cântecele sale. Se observă că se depune mult efort pentru ca totul să iasă bine, de la muzică până la mișcările scenice care te îmbie să le urmezi exemplul și să faci și tu la fel. ❤

Cu siguranță, melodiile sale fac parte din anumite genuri muzicale, însă pentru mine, Lindsey Stirling rămâne specială. ^^

Artemis

The Arena

2. Dați leapșa mai departe la exact 3 bloggeri, pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, indiferent cât de mulți ar fi cei care mai doresc sau cei care vă citesc, indiferent cât de mult s-ar supăra unii că i-ați ales sau că nu i-ați ales, trebuie să alegeți în mod clar și explicit 3.

Nominalizările mele merg spre Ghanda (Jurnalul unei cititoare), Teo (Fata din bibliotecă) și Diana (De-ale Dianei). ^^

1a

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

6 gânduri despre „Muzică specială sau ciudată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.