Publicat în Tag-uri şi lepşe

Brave Book Tag


Una dintre prințesele mele preferate Disney care își face loc pe blog este neînfricata și încăpățânata Merida. Cu părul ei roșcat și spiritul neîmblânzit, acompaniată de calul ei Angus și purtându-și arcul cu mândrie, tânăra este mereu pe punctul de a pleca într-o nouă aventură, pentru a-și dovedi curajul și pentru a arăta celor din jur că și prințesele își pot salva singure regatul, dar și pe ele însele de pericolul ce le iese în cale.

tumblr_mddy92NHPZ1razmc0o1_500.gif

Scotland: Land of Magic, Castles, and will-o’-the-wisps

Name a magical book setting // Un loc magic

Nu e chiar un loc magic, însă mi-aș dori să intru în povestea Misterul gemenelor de Adi Rule și să vizitez Insula Roet, pe a cărei suprafață se găsesc grădinile luxuriante ale Împărătesei. De asemenea, aș vrea să descopăr toate dedesubturile care țin de orașul acoperit de cenușă în care s-a născut aripi-roșii, personajul principal.

tumblr_m7dhqzAboj1qlqgbzo1_r1_500.gif

Clan Dunbroch: Merida’s family clan

Name your favorite bookish family/gang // Numește-ți familia sau gașca favorită

Recent, m-am îndrăgostit de familiile Harte & Madison din trilogia Eclipse Bay a Amandei Quick. După evenimentul nefericit ce a destrămat prietenia dintre Sullivan Harte și Mitchell Madison, cei doi s-au încăpățânat să se urască cu patimă unul pe altul, transmițând gena și copiilor lor. Însă destinul și micul paradis de care familiile se bucură în fiecare vară (Eclipse Bay) au un fel aparte de a se juca, atunci când nepoții par să nu mai țină seama de ce a fost și își lasă inimile să se aventureze pe tărâmul iubirii.

Merida-Gif-brave-29814097-500-209.gif

Merida: princess, brilliant archer, and doesn’t need any man

Name a heroine who doesn’t accept her fate // O eroină care nu își acceptă soarta

La început, Kate nu-și dorește decât să fie o adolescentă normală care merge la școală și care se ocupă de blogul de carte personal, însă tenta extraterestră peste care dă în noul cămin își lasă inevitabil amprenta asupra sa. Oricât încearcă fata să aducă înapoi normalitatea în viața ei, acum e nevoită să lupte în prima linie alături de noii săi prieteni.

tumblr_mv8g78JuCB1sh188qo1_500.gif

The Highland Games: Eligible Fight for Merida’s Hand in Marriage

Name a book where the stakes are high // O carte în care miza este mare

Fugi! de Oana Arion. Lumea se confruntă cu un virus periculos ce decimează populația pe măsură ce oamenii îi cad victime.

animation2_by_vanellope_schweeetz-d5z2rq6.gif

Changing Fate: Merida Eats Some Enchanted Cake

Name a book where you thought it was going one way, but turned out to be a whole different way // O carte a cărei poveste ați crezut că merge într-o direcție anume, dar s-a dovedit a fi altfel

Un tron întunecat de Kendare Blake. Te lovești de atâtea întorsături neașteptate de situație, încât ceea ce-ți închipui tu că o să urmeze nu se bate deloc cap în cap cu ce are în plan autoarea.

giphy.gif

Elinor: Mama Turned Mama Bear

Name a character that goes through a big transformation // Un personaj care trece printr-o mare transformare

Arsinoe, una dintre tripletele întunecate ale Kendarei Blake. Resemnată la ideea că va muri ucisă de surorile sale, din cauză că harul ei nu s-a arătat deloc până la începutul Anului Ascensiunii, tânăra nu se aștepta să supraviețuiască și să continue lupta ce durează de generații întregi. Însă se dovedește că povestea ei nu va lua sfârșit așa de repede pe cât credea și că moștenirea ei este cu totul alta.

tumblr_m98j6gchbr1rc7gcro1_500.gif

Bear Brothers: Adorable, Mischievous Baby Bears

Name some of your favorite scene-stealing characters // O parte din personajele favorite care acapară întreaga scenă

Holden și Hudson din Triplu H de Corina Cindea. Scena este toată numai a lor, atunci când apare unul dintre ei în peisaj.

tumblr_n823sbPQy11qiu7yxo1_500.gif

Mor’du: Demon Bear, Secret Prince

A Villain With a Complex Backstory // Un răufăcător cu un trecut complex

Când dau peste o astfel de cerință, habar nu am ce să răspund. Deoarece nu mă lovesc de așa mulți ticăloși sau ticăloase care să merite a fi nominalizați. Aș putea-o numi pe Katherine (Trei Coroane Întunecate), dar este doar o adolescentă de 16 ani. Nu are un trecut glorios în spate și nici prea lung după cum se observă, decât dacă e să fac referire la celelalte Regine Toxice care au ținut de tron înaintea ei și care, acum, îi apasă cu greutate pe umeri.

Sursa tag-ului.

2019-08-30_181104

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

2 gânduri despre „Brave Book Tag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.