Publicat în Tag-uri şi lepşe

CC book tag


De data asta, mi-am zis că a sosit timpul să stau să încropesc un tag nou legat de cărțile mele preferate scrise de autorii mei preferați. Dacă ați trecut pe la cele două tag-uri dedicate seriei Nemuritor de Oana Arion (aici) și seriei Alina Marinescu de Monica Ramirez (aici), știți deja despre ce vorbesc. Că tot veni vorba, dacă nu le-ați făcut, vă invit să dați curs provocărilor.

Astăzi a venit rândul cărților scrise de Corina Cîndea, o autoare romantică foarte dragă mie. Poveștile sale mă binedispun întotdeauna și, ori de câte ori gândul mi se abate spre acestea, mi-aduc aminte de ele cu zâmbetul pe buze. Unde mai găsești laolaltă vrăjitoare, extratereștrii și coincidențe stranii, cereri de căsătorie pe vasul de toaletă din restaurante, saci de cartofi pe post de rochii, paturi rupte și pupat de uși, plus alte evenimente cel puțin la fel de hilare? :))Destine împletite

Uneori, nici măcar timpul nu se poate împotrivi dragostei. Din contră, o poate face să dăinuie veșnic și să devină mai puternică, atunci când există încredere și dor. Două personaje al căror destine s-au unit din prima clipă în care s-au văzut?

Am dat peste multe situații de genul în lecturile pe care le-am citit și îmi plac tare mult, atunci când sunt puse cu adevărat în valoare și nu devin prea clișeice. Un astfel de cuplu ar fi Hailey Morgan și Cameron Bennett (Triplu H, vol. 2). Prima lor întâlnire s-a lăsat cu o ciocnire intenționată din partea lui, ciocnire care i-a adus în piscină și care i-a zburat sutienul tinerei cât ai bate din palme. Chiar și mai repede de atât! La scurt timp după, drumurile li s-au mai intersectat de câteva ori și printr-o împrejurare de-a dreptul comică, au ajuns să fie împreună.

Măşti şi secrete

Cu toții avem micile noastre secrete, așa că puțin probabil să nu fi dat peste vreun personaj care să nu te ducă de nas până la sfârșit cu secretele sale. Oare cine să fie?

Dacă aș menționa numele personajului, v-aș strica toată plăcerea de a citi voi cartea. Pot doar să vă spun că personajul despre care vorbesc este al Agathei Christie și participă activ în romanul Asasinarea lui Roger Ackroyd. Cel care a pus la cale crima își joacă tare bine rolul, încât cu greu ți-ai da seama că el este adevăratul făptaș.

Micuța balerină

Dansezi, dansezi și iar dansezi. Unu-doi-trei la dreapta. Unu-doi-trei la stânga. O săritură aici, un pas săltat acolo. Îți lași simțurile să te învăluie cu totul, muzica să-ți curgă prin vene și ritmul să te îmbie până la cer și înapoi. Iar și iar și iar. Simți o privire care îți arde spatele. Te întorci și inima ratează câteva bătăi. Ce personaj îți bucură sufletul doar la simpla lui vedere menționare?

În această clipă, mă duce gândul nu doar la un personaj, ci la trei prezențe masculine: Seth (Georgina Kincaid de Richelle Mead), Hades (Căutând fericirea de Teresa Wojcik) și Jack Harper (Rephelimii de Simona Stoica).

Rebela

Ceva din trecut te urmărește oriunde te-ai afla și nu te va lăsa să-i scapi până ce nu-l înfrunți. De ce carte/serie sau gen literar fugi cel mai tare?

De Urzeala tronurilor a lui George R. R. Martin. Mi se pare intimidant numărul de pagini și o tot amân din cauza aceasta. Nu știu când o să mă încumet să o citesc, dar probabil va mai trece ceva vreme.

Salem

Orașul vrăjitoarelor este vizitat într-o zi de extratereștrii. Caracterele se ciocnesc și se lasă cu scântei. Nu știi partea cui s-o ții și stai deoparte până se liniștesc apele. Nu pentru mult timp însă. Cu ce personaje din lumile lor te-ai întâlnit mai des pe drum?

Pe extratereștrii i-am întâlnit doar în seria Lux, pe când vrăjitoarele au apărut mai des în calea mea. Trilogia Neamul corbilor de Lavinia Călina, seria Nemuritor de Oana Arion, Demoni de Laura Nureldin, Râurile din Londra de Ben Aaronovitch (un altfel de magician), seria Cercul secret de L.J. Smith, trilogia Forțele răului absolut de Kelley Armstrong.

Triplu H 

Când ai o familie numeroasă, foarte curioasă și gălăgioasă, nu este chiar ușor să găsești câteva clipe de relaxare doar pentru tine. Dar dacă reușești, ce lectură te acompaniază în oaza ta de liniște, chiar și pentru cinci minute?

P.S. Îmi placi de Kasie West urmează la citit zilele astea. Gata, s-a terminat cu sesiunea! Acum pot să mă bucur de câteva clipe de relaxare binemeritate după orele de muncă. :))

Vă poftesc să vă lăsați provocați! 

13ef0adb9d6f5a5daae09dab1980e655.jpg

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

4 gânduri despre „CC book tag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.