Publicat în Top-uri

Top 5 | Cupluri romantice preferate


Cum sunt o fire romantică și citesc lecturi ale acestui gen mai des decât altele, sunt multe cupluri care și-au făcut loc în inima mea. Nu știu cum am reușit să aleg doar cinci, deoarece lupta pentru acest top a fost una tare strânsă. ❤

20190707_203830.jpg

1) Quinn & April din Pasiune și satin roșu de Corina Cîndea.

„Un foc pe care l-am văzut cândva în doi ochi verzi și pe care l-am tot căutat de atunci încoace, dar nu l-am mai găsit la nimeni.”

Un extraterestu și o vrăjitoare. A fost nevoie de un orășel aparent vrăjit pentru a le da lumea peste cap. Doi ochi verzi care l-au zăpăcit pe Quinn încă de la prima vedere și care l-au urmărit tot timpul, odată ce a plecat din Salem. Revenirea sa îl găsește însă țintind furios sclipirea de pe mâna femeii care i-a furat inima, iar ideea că ea ar putea fi a altcuiva îl revoltă peste măsură. Deși el a fost cel care a impus distanța între ei după un sărut care-i întorsese pe dos pe amândoi, acum este hotărât să o recucerească definitiv. Nici April nu este imună la farmecul lui Quinn și este din în ce mai amețită și cu capul în nori. Dorul de el o va face ușor, ușor să cedeze și să lupte pentru iubirea lor.

20190707_203854.jpg

2) Alec & Jamie din Mireasă îndărătnică de Julie Garwood.

„Alec Kincaid era soțul ei și nimeni nu avea să-i facă nici măcar o zgârietură cât timp trăia ea.”

Două personaje încăpățânate peste măsură care spun direct ceea ce simt. Pentru a sfida căsătoria ce avea s-o lege de uriașul scoțian, Jamie alege să poarte negru în fața preotului, spre amuzamentul viitorului ei soț. Curând însă, începe să țină la Kincaid (așa-l strigă atunci când este nervoasă) și este hotărâtă să facă tot ce poate pentru a fi acceptată în rândul oamenilor pe care el îi conduce, sperând totodată să nu-l facă de râs. Nici Alec nu rămâne indiferent la legătura lor, acesta pare să se mai fi îmblânzit de când micuța lui soție îi este alături, fiind în stare să jupoaie de viu pe oricine, pentru ca ea să fie în siguranță și respectată de ai săi.

20190707_203920.jpg

3) Lucas & Jacqueline din E ușor să te iubesc de Tammara Webber.

Vrei un băiat rău, Jacqueline? mi-am zis în sinea mea. Atunci, haide. Încearcă-mă.

Chiar dacă legătura lor începe destul de incert, tinerii nu au luat în calcul faptul că iubirea își va face de cap cu amândoi. Fiecare a intrat în așa-zisa relație cu un motiv: la inițiativa prietenei sale, Jacqueline îl folosește pe Lucas ca pansament pentru eșecul cu fostul, pe când tipul nostru, din dorința de a o avea cât mai aproape, nu-i dezvăluie acesteia faptul că el este și Landon, meditatorul ei la economie.

Mi-a plăcut mult cum a început să evolueze legătura dintre cei doi, toate acele dăți când erau unul în preajma celuilalt sau când conversau prin e-mail despre economie sau când el o desena pe ea, trasându-i contururile pe hârtie. Unele dintre ele au fost niște momente cu adevărat speciale.

20190707_204032.jpg

4) Gareth & Clare din Dorința de Amanda Quick.

„Pentru Gareth, tânăra fusese întruchiparea primăverii, la fel de proaspătă și de plină de viață ca și câmpurile de trandafiri și levănțică ce acopereau insula ca niște covoare. […] Briza caldă îi aminti de părul lui Clare. Mirosul de flori era pregnant, dar nu putea ascunde aroma dulce, îmbietoare, care era a ei și numai a ei.”

Clare are doar trei condiții în legătură cu viitorul soț, iar Gareth nu o îndeplinește pe niciuna. Însă alternativa este vecinul pe care nu-l suportă, deoarece a răpit-o și a încercat să o facă a lui. Astfel că este forțată să-l accepte pe Sir Gareth, cunoscut ca și Cerberul din Wyckmere și unul dintre fii nemoștenitori ai Seniorului ce are în grijă insula, chiar dacă nu-și dorește căsătoria. Curând, Clare începe să țină la soțul ei, acesta întorcându-i de asemenea afecțiunea, deși erau departe de el astfel de simțăminte înainte de a sosi în micul paradis. În ciuda pericolului ce planează asupra insulei, cei doi reușesc să găsească momente de tandrețe și pentru ei, iar parfumul iubirii începe să se împrăștie în jurul lor.

20190707_204529.jpg

5) Gideon & Eva din seria Crossfire de Sylvia Day.

„Eva se întinse și mă luă de mână. Am căutat cuvintele potrivite.

– Vreau să am lângă mine, atunci când vei intra în biserică, pe cineva care știe totul. Nu vreau să existe nici urmă de prefăcătorie. Nu pentru ceva atât de important. Când vom sta față în față și ne vom rosti jurămintele, am nevoie să fie… real.”

Relația Evei cu Gideon a fost mereu una tumultoasă și pusă la grea încercare. Printre paparazzi, foști și foste, intrigi venite din toate părțile, minciuni și secrete, cei doi au reușit să le supraviețuiască și să se bucure unul de altul, atunci când timpul le permitea și nimeni nu încerca să-i despartă. Nici venind din partea lor, nu a fost mereu totul roz și și-au creat singuri probleme. S-au comportat imatur, au fost prea posesivi și au avut pretenții absurde unul de la altul. Amândurora le-a venit greu să se deschidă în fața celuilalt și a durat ceva vreme până când încrederea și iubirea și-au făcut cu adevărat casă în sufletele lor.


Care sunt cuplurile voastre preferate?

sss

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

8 gânduri despre „Top 5 | Cupluri romantice preferate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.