Publicat în Fragmente, poezii

Fragmente #23 | Te văd (Urlet în tăcere #2) – Marina Neagu


„Întunericul continua să mă înconjoare. Mă aflam doar în compania coșmarului ce vorbise cu mine. Durerea încă îmi pulsa în coaste și orice mișcare, chiar și cea făcută de o simplă respirație, părea că o intensifică și trimitea ace în corpul pe jumătate amorțit de poziția în care mă aflam.

– O să încerc să te ajut, să îți anunț prietenii unde te afli, dar am nevoie de timp. Ești conștientă că nu toți mă vor primi cu brațele deschise, a spus în timp ce mi-a scos legătura ce îmi acoperise ochii.

Mi-am mișcat capul, încercând să-i găsesc privirea. Schimbarea bruscă a poziției a făcut ca gâtul să îmi trosnească, mi-a trimis o arsură în ceafă, amintindu-mi de locul în care am fost lovită și a început să transmită unde fierbinți de șoc pe un umăr, ca și cum ceva îmi ardea carnea din interior.

– De ce mă ajuți? am întrebat, în timp ce încercam să îmi schimb poziția, căutând să mă ridic în șezut.

– Sincer?

– Nu. Minte-mă, te rog. Mă dau în vânt după minciuni, am spus încercând să îmi mișc puțin membrele amorțite pentru a pune sângele în circulație.

– Îmi plac fetele cu simțul umorului de aici, din realitate, mi-a spus râzând.

– Și replica asta ține la ele?

A continuat să râdă.

M-a prins de un cot și m-am trezit așezată pe podea, sprijinită de peretele din spatele meu. Mâinile mi-au fost eliberate de legătura ce îmi mușcase din carne. Mii de ace au început să mă împungă pe sub piele, în timp ce sângele revenea cu viteză în venele strangulate.

– Lupta asta este între doi combatanți foarte puternici și ai cam reușit să ți-i pui pe amândoi în cap. E posibil totuși să am un avantaj, dacă îți vine mintea la cap și alegi tabăra care trebuie. În cazul în care nu o vei face, ai să constați că nimeni nu te mai poate ajuta.”

6

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.