Publicat în Book Haul

Book Haul 2019 | martie + aprilie


Vă spuneam că o iau mai încet cu achiziționarea cărților pentru o vreme și, spre surprinderea mea, chiar se observă o îmbunătățire. Pot să spun că sunt pe calea cea bună! :))

S-au adunat prea multe în bibliotecă și știu deja că pe unele nu voi ajunge să le citesc, așa că prefer să le ofer mai departe celor care se vor bucura de ele. Asta înseamnă că vor urma ceva concursuri vara asta.

Te aștept, Jennifer Armentroutrecenzie; Este citită de prin vara anului trecut, însă nu o aveam și în format fizic. Am alergat multă vreme după ea și acum este a mea! Să o citiți neapărat!

Fete strălucitoare, Lauren Beukes – pe aceasta am primit-o cu ocazia sărbătorilor pascale de la Simona și sunt tare curioasă în privința ei, deși cred că o să mai dureze până ajung la ea.

Dracula, Kerri Maniscalco – am cumpărat-o mai mult pentru autograful autoarei care însă nu a ajuns și la mine, dar și pentru că România.

Bird Box: Orbește, Josh Malerman – văzusem câteva secvențe din film și am vrut și cartea.

Orașul de bronz, S. A. Chakraborty – pentru că Fata din bibliotecă m-a făcut curioasă!

Endgame: Regulile Jocului, James Frey & Nils Johnson-Shelton – a cam sosit vremea să aflu finalul trilogiei!

Această prezentare necesită JavaScript.

Valul Tritonic a aterizat în orașul meu și nu se putea să plec cu mâna goală. Protocol 9, primul volum din Emma Moss, o nouă serie semnată de Monica Ramirez, Balanța puterii (a treia carte a seriei Alina Marinescu) și Crăciunul care nu a mai venitAnamaria Ionescu m-au urmat frumos până acasă.

De asemenea, blogul are o nouă colaborare: Editura Quantum. Găsiți deja recenzia la Hanoracul tău – Cristina Oțel. Am citit de Marina Neagu, Frumuseți monstruoase, care mi-a plăcut mult, așa că mi-am dorit să citesc și seria Urlet în tăcere.

Focul din adâncuri, Amanda Quick – este singura carte pe care am cumpărat-o în luna aprilie. Celelalte au aparținut de martie. Vedeți îmbunătățirea la care făceam referire mai sus? :))

small-7330-5b9952211d4eb

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

2 gânduri despre „Book Haul 2019 | martie + aprilie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.