Publicat în Tag-uri şi lepşe

Booktag: Wonder Woman


Continuăm să sărbătorim femeia! De data aceasta, prin intermediul unei supereroine – Wonder Women (El Refugio del Dragon de Tierra). Și cum nu m-a lăsat deloc inima să trec cu vederea booktag-ul, l-am împrumutat și eu. Și pentru că tot am poposit pe acel blog, mi-am permis să scotocesc și după alte lepșe, pentru a-mi pregăti arsenalul pe viitor. :))

1 | Fantasy Island: Un libro al que te gustaría escapar… // Insula fantastică: O carte în care ai dori să faci o escapadă.

Mi-ar plăcea tare mult să ajung pe Insula Fennbirn, unde s-au născut și au crescut Reginele din seria Trei Coroane Întunecate a autoarei Kendare Blake. Aș vrea să vizitez orașele și locurile sălbatice de pe ea, să descopăr obiceiurile și tradițiile fiecăruia și să cunosc oamenii de care s-au înconjurat tripletele. Mi-aș dori, de asemenea, să iau parte la sărbătorile cele mari ale insulei, la Festivalul Solstițiului în Wolf Spring (casa Arsinoei) alături de naturaliști și să mă bucur cu elementalii de Luna Secerișului în Rolanth, casa Mirabellei.

2 | London: Un libro que deseabas y te decepcionó… // Londra: O carte pe care ai vrut-o și te-a decepționat.

Am tot nominalizat-o de când am citit-o, așa că vă las pe voi să descoperiți cartea care nu a fost să fie. Detalii.

3 | Steve Trevor: Un libro con una hermosa portada y una gran historia. // Steve Trevor: O carte cu o copertă frumoasă și o poveste minunată.

Trei Coroane Întunecate. Nu o să mă opresc vreodată din a recomanda seria asta.

20190212_112415.jpg

4 | Lasso of Truth: Un libro que odias… // Lasoul Adevărului: O carte pe care o urăști.

Nu am ajuns încă într-un astfel de moment. Am urât personaje (încă o fac!), dar nu urăsc cărți.

Poate doar dacă se pune că urăsc să iubesc anumite cărți?! Iar aici aș avea un exemplu binemeritat: Recviem pentru un asasin. Draga mea carte, nu am uitat ce mi-ai făcut și cum m-ai lăsat.

5 | Wonder Woman’s Shield: Un libro tan triste que necesitas un escudo… // Scutul Femeii Minune: O carte așa de tristă, încât ai nevoie de un scut.

Al nostru este cerul de Luke Alnutt și Aleea cu licurici de Kristin Hannah au fost două lecturi care m-au impresionat până la lacrimi.

6 | Ares: Un villano que da miedo pero no puedes odiar… // Ares: Un ticălos de care ți-e teamă, dar pe care nu-l poți urî.

Nu l-am întâlnit încă. :))

7 | The Amazons: Un libro que deseas que tenga más/mejor representación LGTB… // Amazoanele: O carte la care doriți să aveți mai mult LGBT.

Până în prezent, nu prea am citit astfel de cărți care să fie în mare parte dedicate cuplului LGBT. Nu cred că se pune la socoteală prietenul Evei din seria Crossfire, care apare prea puțin ca să conteze, nu? :))

Revenind, zilele astea am terminat de citit Simon și Planul Homo Sapiens de Becky Albertalli. Mi-a plăcut mult povestea și am așteptat cu sufletul la gură să aflu cine este pretendentul lui Simon, chiar dacă am avut o mică bănuială de la o anumită fază care mi-a sărit în ochi. Am apreciat ultimele zeci de pagini din carte și schimbul lor de email-uri, dar aș fi vrut mai multe momente cu ei doi împreună.

8 | Justice League: Que superhéroes etiquetas… // Liga Dreptății: Numiți niște supereroi.

O să-i provoc mai departe pe Duca, Simo, Geo și Dorina Dănilă. 🙂

wonder_woman_09_by_kingtracy-dbbrl45.pngPraf de stele

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

9 gânduri despre „Booktag: Wonder Woman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.