Publicat în Book Haul

Book Haul 2019 | ianuarie


20190213_163906.jpg

Cele mai multe cărți le-am primit cu ocazia Micului Prinț, un fel de blind date la vedere care se desfășoară pe grupul Ancăi – Despre cărți. Despre oameni. (Anca și cărțile). Titlurile primite de la fetele minunate de pe grup au fost:

Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand // O carte pe care doream să o citesc de când a apărut. Am observat că este destul de citită autoarea la noi și sunt curioasă dacă îmi va plăcea povestea.

Sufletele nopții de Raluca Andreea Chiper // Deși știu că autoarea mai are o carte publicată la Editura Quantum, nu m-a atras să descopăr lectura respectivă. Așa că, în clipa în care am dat de acest titlu din zona fantasy, unul din genurile mele preferate, nu am stat pe gânduri și mi-am adjudecat-o numaidecât. Sper să fie pe gustul meu.

Poveste de Crăciun de Charles Dickens // Deoarece nu am prea multe cărți cu acțiunea plasată de Crăciun în bibliotecă și pentru că îmi doresc să-mi măresc colecția, mi-am ales acest titlu binecunoscut de toată lumea. Bonus: ilustrațiile care o însoțesc îmi vor face lectura și mai feerică data viitoare când o voi reciti.

Orașul oaselor de Cassandra Clare // Căutam de multă vreme primul volum al seriei Instrumente Mortale cu vechea copertă (cea originală), iar când am găsit-o, am și sărit pe ea. :))

Tara Duncan de Sophie Audouin-Mamikonian // O serie peste care tot dădeam în trecut, însă față de care nu eram prea curioasă. Acum sunt gata să o descopăr și să mă bucur de aventurile personajului principal, chiar dacă am mai crescut.

Sakura’s Story // Sunt mare fană a anime-ului Naruto, iar Sakura Haruno este unul dintre personajele mele preferate. Așa că nu se putea să nu am cartea cu povestea ei în bibliotecă. Elefant m-a ajutat să o iau.

Dumplin de Julie Murphy // Nu aș știi să vă spun exact de ce am cumpărat-o. Tot Elefant e de vină și aici. Mi-o tot arunca în cale și până la urmă am ținut cont de el. :))

Bufnița vânează întotdeauna noaptea de Samuel Bjork // Această carte îmi atrăsese atenția mai mult prin intermediul titlului (pentru că bufniță! :)) ), iar o prietenă, care a fost gând la gând cu mine, mi-a făcut-o cadou. Mulțumesc, Ducs! 😊


Ați citit vreun titlu din lista mea? 🙂

small-7330-5b9952211d4eb

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

11 gânduri despre „Book Haul 2019 | ianuarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.