Publicat în About

4 ani prăfuiți de stele!


După cum se observă sau nu, am ales să schimb numele sub care public. Mă gândeam de ceva vreme că ar cam fi cazul să mai simplific puțin lucrurile pe aici. De la bookysme, am ajuns oficial la Dede, pentru a fi mai ușor pentru voi să mă „strigați” și pentru că m-am obișnuit mai mult cu acest nickname, pe care îl folosesc și în afara blogului, cu dragii mei prieteni de carte. De asemenea, dacă vreți să folosiți și Praf de stele, este binevenit și acest nume.

Sincer, nici nu știu când a trecut și anul ăsta. S-au făcut deja 4 și încă numărăm. 2018 a fost un an destul de aglomerat pentru mine, dar și frumos, cu momente de neuitat care sper să se mai repete. Îmi pare însă rău că nu am reușit să citesc mai mult. De la an la an, îmi promit și îmi impun că o să fac ceva în privința asta, dar degeaba. Nu se lipește absolut deloc de mine.

Totuși, pentru a mă impulsiona cât de cât la citit, încercând să mai alung din lipsa de chef ce m-a tot pândit, am participat (și încă o fac!) la multe provocări din blogosferă în ideea de a reveni asupra cărților ce mă așteaptă de mult timp în bibliotecă, iar acesta este un aspect pe care l-am îndeplinit într-o anumită măsură. Încă mai sunt unele lecturi ce strigă să le citesc, dar ușor-ușor recuperez.

Pentru a nu ajunge să vă plictisesc, vreau doar să vă mai spun că eu și blogul nu avem de gând să ne oprim aici. Vrem să ne jucăm și mai mult ca până acum și sperăm că anul care vine să ne găsească mai motivați și mai inspirați. Vrem să vă mulțumim pentru că ne citiți și pentru că sunteți alături de noi, chiar dacă mai lipsim uneori.

La mulți ani nouă, Praf de stele! ❤

small-7304-5bfadc562bd19

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

14 gânduri despre „4 ani prăfuiți de stele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.