Publicat în Reading Challenge/Provocări literare

2015 Reading Challenge #4


12366980_1000946593282031_701174844_n

Ce am mai citit:

O carte cu mister sau un thriller: Abis (Alina Marinescu #5) de Monica Ramirez

O memorie: Marilyn Monroe. Ultima zeiţă de Jerome Charyn

O carte cu acţiunea în viitor: Cascada şoaptelor (Cascada şoaptelor #1) de Elizabeth Langston

O carte cu acţiunea în liceu: Clubul V de Kate Brian

O carte cu magie: Copiii întunericului (Neamul Corbilor #1) de Lavinia Călina

Pe lângă acestea, am mai citit Belzhar de Meg Wolitzer care nu se încadrează în nicio categorie.

Voi ce aţi mai citit?

coollogo_com

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

7 gânduri despre „2015 Reading Challenge #4

  1. Am completat si eu lista aia pe la inceputul anului, dar nu stiu cate am citit din ea si nu am idee nici unde ar putea sa fie foaia! :)) Pur si simplu nu ma pot abtine sa citesc carti strict dupa o lista. :)) Bravo!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Wow ! Felicitari pentru numarul de carti citite 🙂 Eu anul acesta am finalizat – momentan – doar 25 de carti si mai am in prezent inca 3 pe care le citesc si, pe care sper sa le termin pana la finalul lunii, deci nu am ajuns nici macar la 30 😦 si asta din cauza timpului. Imi pare rau ca nu sunt nici neaparat carti foarte mari, adica nu am nici macar scuza asta dar asta e :(( – doar 7 – cred – dintre ele au avut peste 400 de pagini… Siiii desi imi doresc ca in anul 2016 sa reusesc sa citesc mai mult sunt constienta ca s-ar putea sa citesc chiar mai putin :(( pentru ca anul 2016 va fi pentru mine unul extreeem de incarcat 😦 Singurul aspect care ma multumeste este ca, dupa parerea mea, am citit carti destul de bune, adica m-am axat destul de mult pe clasici si am citit niste romane destul de consacrate cum ar fi: „Anna Karenina” de Lev Tolstoi, „Ratiune si simtire” si „Emma” de Jane Austen, „Lolita” de Vladimir Nabokov, „Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Ken Kesey, „…Sa ucizi o pasare cantatoare” de Harper Lee etc. etc. Pe scurt, nu am prea avut cum sa fiu dezamagita de cartile pe care le-am citit anul asta – majoriatea au fost de 4 sau 5 stelute – si asta ma bucura foarte mult 🙂 Cum nu am avut timp sa explorez blogul in detaliu sper sa nu fac o gafa sugerandu-ti sa faci un top al cartilor citite in 2015 si tu sa-l fi facut deja :))))))

    Apreciat de 1 persoană

    1. Multumesc la fel! 🙂 Nu prea am citit eu prea multi clasici pana in prezent, dar vreau sa remediez situatia. Cele citite de tine sunt pe lista, mai lipseste sa ma apuc de ele, dar, de fiecare data, se evidentiaza alta in loc. :)) La una din lepsele facute, am scris un top, dar nu dadusem prea multe detalii despre ele. O sa iau in considerare sugestia ta! 😉

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.