Publicat în Book Haul

Book Haul #2 – octombrie 2015


Salutare, dragi cititori! 🙂

Revin cu alte „noutăţi” de prin bibliotecă, pe care le-am primit sau achiziţionat în ultima lună.

Voi începe cu cele primite de la sponsori, pe celălalt blog, Shattering Words, de la Editura Trei şi Editura Leda. Cascada şoaptelor este deja citită, aşa că, în curând, va urma şi recenzia pe SW. Apropo, pe SW veţi găsi un concurs de activitate, unde veţi putea câştiga ultimul volum al trilogiei Eve şi Cascada şoaptelor. Deci, daţi fuguţa aici!

Fotografie2642

Acestea două, le-am primit de la o bună prietenă de pe facebook, pe care sper s-o întâlnesc şi în viaţa de zi cu zi, Arci. Mulţumesc încă o dată. Abia aştept să le devorez!

Fotografie2645

Cărţile de Sergiu Someşan, le-am câştigat la Audrey pe blog. Pentru asta, îi mai mulţumesc încă o dată atât ei, cât şi autorului! Vedeţi că şi aici veţi da peste un concurs fain!

Fotografie2629 Fotografie2630 Fotografie2631

Iar Khadija am achiziţionat-o vinerea aceasta de la chioşc, împreună cu revista Libertatea pentru femei, primind cadou cea de-a doua carte, Scrisori pentru fiicele mele.

Fotografie2643

Voi cu ce v-aţi mai înnoit?

Dede

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

11 gânduri despre „Book Haul #2 – octombrie 2015

  1. Am citit si eu Invitatie la nunta!E o carte chiar reusita!Lectură plăcută!
    Eu tocmai ce am terminat de citit Sub aceeasi stea si acum am inceput Hopeless,care mi se pare genială!❤❤❤
    In pachetul pe care l-am luat ieri de la posta,mi-am mai cumparat si Divergent,caci desi o citisem,am vrut sa o am in biblioteca si Magie de doi bani,care urmează sa fie citită!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Multumesc! ^_^
      Am citit si eu „Sub aceeasi stea”. O poveste emotionanta si foarte draguta. Tie cum ti s-a parut?
      De „Hopeless”, m-am indragostit total si iremediabil! Abia astept sa mai citesc si alte carti de-ale autoarei. ❤
      Trilogia Divergent o voi citi, dupa ce fac rost de ultimul volum. Deocamdata, isi mai asteapta randul. :))
      "Magie de doi bani" e trecuta pe lista. Sper sa-i vina randul si ei. Am inteles ca nu trebuie sa citim chiar in ordine cartile acestei serii, nu-i asa?

      Apreciat de 1 persoană

      1. Multumesc mult!Mi-a placut mult Sub aceeasi stea,desi,spre deosebire de alte persoane,eu nu am plâns atunci cand am citit-o,asa cum mai auzisem ca li se întâmplase altora!
        Intr-adevar,Magie de doi bani,din cate m-am documentat si eu,poate fi citită si separat,si am observat acest lucru si de pe descrierea de pe coperta :)) Mi-am luat aceasta carte,doar fiindca era la un pret foarte bun,fara sa stiu nimic despre ea!
        Cat despre Divergent,văzusem filmul acum ceva timp,si am vrut foarte mult sa citesc si trilogia,asa ca am inceput cu Four,pe care am castigat-o la un concurs,o prietenă mi-a adus in prima zi de scoala Divergent,fara sa stiu,caci stia ca imi doresc sa o citesc,am luat mai apoi si Insurgent,de la o alta prietena,si urmează sa iau si Experiment! :))
        In biblioteca nu am decat Four si Divergent,mai nou,dar cu timpul sper sa le achizitionez si pe celelalte!
        Si da!Hopeless e minunata ❤❤❤❤

        Apreciat de 1 persoană

      2. Din ce am citit pana in prezent, am dat peste carti mai bune si cu momente mult mai emotionante care m-au facut sa plang, iar „Sub aceeasi stea” nu se afla printre ele. Prezinta o poveste draguta, plina de emotii si atat, nu pana in stadiul de a varsa cateva lacrimi. Acum, depinde si de sensibilitatea fiecaruia.

        Apreciat de 1 persoană

  2. Frumoase achizitii ! Dintre ele doar „Cascada soaptelor ” e in Wishlist-ul meu de ceva vreme; chiar ma intriga povestea, dar din cate vad nici celelalte carti mentionate nu par „de lepadat” :)) Spor la citit 🙂 Astept pareri/recenzii 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.