Publicat în Fragmente, poezii

Fragmente #2 | Abis (Alina Marinescu #5) – Monica Ramirez


80fbd644fa1df7ca33a8c57018ccd1b8

„În seara următoare, Jason se ținu de cuvânt și se înființă la ușa apartamentului Alinei. Dinăuntru se auzea muzică. Își lipi urechea de ușă și ascultă, zâmbind mulțumit. Ritmuri normale, nicidecum hărmălaia de genul viața-e-de-căcat-vreau-să-mi-tai-venele pe care o auzise nu cu mult timp în urmă.

Ciocăni și așteptă. Muzica se opri. Jason își schimbă greutatea corpului de pe un picior pe altul, continuând să aștepte. După vreo douăzeci de secunde, ciocăni din nou.

Alina? Deschide, scumpete, sunt…

Ușa se deschise.

Marius! exclamă Jason când dădu cu ochii de agentul care-l privea cu o expresie neutră. Să fiu al naibii, era și timpul să-ți faci apariția pe-aici!

Alina păși în spatele lui Marius pentru a-și înfășura brațele în jurul taliei lui.

Marius, îi șopti numele, apoi dădu cu ochii de Jason. A, bună, Jason, spuse cu o expresie amuzată.

Jason descoperi două lucruri în același timp. Primul era că ar fi dat orice, dar absolut orice pentru a avea parte de o femeie care să-i rostească numele în felul acela. Nu mai auzise niciodată ceva atât de intim și erotic în același timp. Al doilea era cum se simte o felie de costiță între două grătare încinse. Aerul din jur părea atât de fierbinte, Marius și Alina emanând atât de multă tensiune senzuală, încât Jason resimțea totul în fiecare terminație nervoasă. Și culmea era că abia dacă se atingeau! Dumnezeu știe ce se întâmplă când se ating cu adevărat, se gândi ros de invidie. Probabil ceva care se putea asemui cu o combustie spontană.

Păcat că în curând alianța dintre organizațiile Elite și CIA avea să ia sfârșit. Cu Bashir mort, nu mai exista niciun motiv real pentru colaborare, echipa CIA urmând să se întoarcă în curând acasă. Ceea ce însemna că Marius și Alina aveau să se despartă. Din nou. Fata asta chiar n-are nicio brumă de noroc, se gândi Jason cu amărăciune.

Își trase două palme mentale și reveni la realitate, dregându-și vocea cu un aer încurcat. În timp ce nu era vreo floricică imaculată când venea vorba despre sex, electricitatea erotică dintre cei doi îl punea oarecum în dificultate.

– Păi, văd că voi doi aveți… ăăă… probleme importante de discutat. Știu cum e, înțeleg perfect. Așa că nu e nevoie să mă invitați înăuntru. Chiar deloc. Eram prin zonă și-am trecut doar să vă salut. Și cum am făcut-o deja… pentru că bănuiesc că am făcut-o, nu? Am zis bună ziua? Pentru că dacă n-am zis…

– La revedere, Jason, îl întrerupse Marius pe un ton amuzat.

Alina păși pe după Marius pentru a-l săruta pe obraz.

– Mâine te scot la o cafea, îi spuse pe un ton afectuos. Promit.

– Abia aștept, scumpete, rânji Jason, privirea reîntorcându-i-se la Marius. Sigur, dacă Marius n-are nimic împotrivă. Cu toate că e posibil să se simtă o idee amenințat… știi prea bine că sunt un mare playboy. Femeile îmi cad în brațe ceva de speriat! Nu știu dacă v-am povestit, dar aseară eram la o petrecere și…

Ușa se închise încet, dar irevocabil.”

8

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

Un gând despre „Fragmente #2 | Abis (Alina Marinescu #5) – Monica Ramirez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.