Publicat în Apariţii

Editura Epica: Rămâi cu mine (Te aştept #3) de Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)


Ramai-cu-mine-de-Jennifer-L_-ArmentroutLa Editura Epica se află în curs de apariţie cartea Rămâi cu mine” de Jennifer L. Armentrout, vol. 3 din seria Te aştept.

Unele cicatrici nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracții. În schimb, în timp ce creștea, a fost martora anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.

Însă carapacea pe care și-a construit-o cu atâta grijă se năruie atunci când descoperă că mama ei i-a furat banii pentru plata facultății și a acumulat o uriașă datorie cu un card de credit pe numele ei. Acum, Calla e nevoită să se întoarcă în orășelul pe care crezuse că l-a părăsit pentru totdeauna și să înfrunte din nou harababura creată de mama ei. Evident, când ajunge la barul mamei sale, Mona nu e de găsit. În locul ei, nimerește peste un tip trăsnet, de un metru optezi, pe numele său Jackson James, care toarnă băuturi și face localul să zbârnâie.

Sexy și plin de zel, Jax se amestecă în treburile ei încă din clipa în care se cunosc, oferindu-i o slujbă și ajutând-o s-o caute pe Mona. Iar felul în care o privește îi dă limpede de înțeles că vrea să ajungă la orizontală… și poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, până să-i permită să se apropie, Calla trebuie să-și înfrunte suferințele trecutului… și pe câțiva băieți răi porniți s-o maltrateze dacă nu le-o predă pe mama ei.

capture-20161017-044417

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

4 gânduri despre „Editura Epica: Rămâi cu mine (Te aştept #3) de Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)

   1. 🙂 Eu incerc sa „uit” de seria LUX pt. ca am citit toate cele trei volume si acum astept sa fie tradus cel de-al patrulea. „Opal” s-a terminat total aiurea si efectiv ma „roade” o curiozitate bolnava despre ce se intampla mai departe. 🙂
    Recomand cartile acestei autoare. Uite, mie mi-au placut foarte mult ” Te doresc” si „Te astept”.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.