Publicat în Apariţii

În curând la Editura Trei: ÎMPREUNĂ PENTRU TOTDEAUNA de J. A. Redmerski


11202438_505813192906587_2351137807897364903_nÎn mult așteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn și Andrew își urmează pasiunea pentru muzică și trăiesc la maximum fiecare clipă, așa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viața, relația lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâte curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Un bun prilej pentru ei sa redescopere pasiunea, spiritul de aventură și o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

Cu cinci luni în urmă, Camryn și Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viața personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniți să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.

În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relația dintre Camryn și Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face față obstacolelor de tot felul.

capture-20161017-044417

Autor:

O găsiți la andreea.ilie17@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.